Spa & Wellness

Spa i wellness

March 26, 2021 2021-10-10 20:42

Naš ethno Wellness i spa prvenstveno je prilagođen gostima koji borave u hotelu Ethno Houses ili na Plitvičkim jezerima. Naša mala spa oaza koja će vas razmaziti svojim toplim interijerom i pomoći vam da se osjećate i izgledate bolje ali i da se riješite određenih zdravstvenih tegoba.

Wellness

A Boost For Your Wellbeing

A Boost For Your Wellbeing A Boost For Your Wellbeing

WELLNESS I SPA OAZA NA PLITVICAMA

WELLNESS I SPA OAZA NA PLITVICAMA

Savršena mala spa oaza koja će vas razmaziti svojim toplim interijerom i pomoći vam da se osjećate i izgledate bolje.

SAUNA I KUPELJ

Najstariji oblik čišćenja tijela je turska ili parna sauna te služi za pojačavanje cirkulacije i čišćenja toksina iz organizma. Saune imaju izvrstan utjecaj na zdravlje organizma, a korištenje sauna znatno poboljšava psihofizičko stanje,

MASAŽE

Riječ masaža potječe arapske riječi massa, što znači “dodir”. Izazvani dodirom, milijuni receptora u koži šalju signale mozgu koji reagira poticanjem lučenja endorfina, hormona sreće i dobrog raspoloženja.
Vjerujemo kako je masaža idealan način opuštanja nakon cjelodnevnog istraživanja Plitvičkih jezera, a Ethno Houses Wellness i spa centar upravo prostor koji će Vas napuniti dodatnom energijom.

JACUZZI

Svojim nježnim osjećajima masaže opušta mišiće i pomaže ublažiti bolove povezane s reumom, artritisom ili bolovima u leđima.

Boravak u jacuzziju bilo na Vašoj privatnoj terasi ili u sklopu wellnessa, neizostavni je dio tijekom vašeg boravka na Plitvičkim jezerima upravo zato što nakon duge šetnje nacionalnim parkom opuštanje u jacuzziju idealan je završetak dana.

TERETANA

Ostanite aktivni i dok putujete!

Fittnes studio hotela Ethno Houses sadrži svu potrebnu opremu kako biste ostali aktivni i tijekom Vašeg putovanja; uključujući traku za trčanje, bicikl za vježbanje, power plate, bench klupu sa utezima razne težine i sl.

Korištenje fitness studia namijenjeno je isključivo hotelskim gostima.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens