Plitvička jezera

Otkrijte jedinstvene lokacije na Plitvičkim jezerima i mnogo više…

VELIKI SLAP

Veliki slap je najviši slap u nacionalnom parku Plitvička jezera koji se nalazi pokraj Plitvica Sela, na samom kraju Donjih jezera u neposrednoj blizini ulaza 1., odmah pored ulaza broj 3. i hotela Ethno Houses.

Kada stignete do velikog slapa zasigurno će te napraviti zapanjujuće fotografije i doživjeti najbolje uspomene koje će vas uvijek podsjećati koliko je predivna priroda Plitvičkih jezera.

Zaustavite se i uživajte u zvucima velikog slapa te slušajte kako slap pada niz kamen star tisuću godina.

VELIKI SLAP

JEZERO KOZJAK

Preporučujemo šetnju do jezera Kozjak koje je udaljeno samo nekoliko minuta hoda od našeg hotela te vožnju električnim brodom kroz najdublje i najveće jezero na Plitvičkim jezerima. Površina jezera je oko 82 hektara a dubina 46 metara.

Iznenadit će te se koliko zanimljiva može biti kratka vožnja brodom kada osjetite zvukove jezera i ptica dok se divite šumi koja vas okružuje.

DONJA I GORNJA JEZERA

Treće, ali ne manje važno odredište dok šetate parkom su Donja i Gornja jezera odakle možete vidjeti gotovo sve staze i transformacije prirode. Na Donjim jezerima susrest ćete mnogo ljudi koji će vas zamoliti da ih fotografirate jednako kao što ćete poželjeti uhvatiti najbolju fotografiju trenutka dok se smiješite suncu.

ELEKTRIČNI BROD I PANORAMSKI VLAK

Jedna od senzacija na Plitvičkim jezerima su svakako električni brodovi i panoramski vlakovi za prijevoz posjetitelja . 20 minuta vožnje po jezeru Kozjak sasvim je dovoljno da se odmorite i nastavite istraživati ostatak parka. Vožnju i električnim vlakom preporučujemo pri povratku u Ethno Houses.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens